Fix "Αυτό το iPhone είναι ήδη ενεργοποιημένο. Μπορείτε να αποσυνδέσετε τώρα αυτό το iPhone. "

Ορισμένοι χρήστες Apple iPhone ή iPad ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα όταν προσπαθούν να συνδέσουν τη συσκευή τους στον υπολογιστή τους και να το συγχρονίσουν με το iTunes όπου εμφανίζεται επανειλημμένα ένα μήνυμα που λέει:

" Αυτό το iPhone είναι ήδη ενεργοποιημένο. Μπορεί να αποσυνδέσετε αυτό το iPhone τώρα. "

Για να μετακινηθείτε πέρα ​​από αυτό το μήνυμα και να επιτρέψετε τη συγχρονισμό της συσκευής σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

MacOS

  1. Κλείστε το iTunes.
  2. Από το Finder, επιλέξτε " Go "> " Utilities "> " Terminal ".
  3. Πληκτρολογήστε τα παρακάτω και πατήστε " Enter ":
    • defaults delete com.apple.iTunes StoreActivationMode

Windows

  1. Κλείστε το iTunes.
  2. Κρατήστε το πλήκτρο Windows και, στη συνέχεια, πιέστε " R " για να εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου " Εκτέλεση ".
  3. Εκτελέστε ένα από τα παρακάτω βήματα:
    • Για εκδόσεις 32 bit των Windows, πληκτρολογήστε τα παρακάτω και πατήστε " Enter ":

      C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0

    • Για εκδόσεις 64 bit των Windows, πληκτρολογήστε τα εξής και πατήστε " Enter ":

      C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0