Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες και βίντεο από το Facebook

Χρειάζεται να απαλλαγείτε από κάποιες φωτογραφίες στο Facebook; Αυτό το σεμινάριο θα σας διδάξει πώς μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες και βίντεο από το Facebook από το Android, το iOS ή το πρόγραμμα περιήγησης Desktop PC.

Σημείωση: Αν θέλετε να αφαιρέσετε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από άλλους χρήστες, δεν μπορείτε να το κάνετε μόνο αν είναι αντίθετοι με το TOS του Facebook. Ωστόσο, μπορείτε να καταργήσετε ετικέτες από τις φωτογραφίες

Από ένα φυλλομετρητή επιτραπέζιων υπολογιστών

  1. Σύνδεση στο Facebook.
  2. Επιλέξτε " Φωτογραφίες " στο αριστερό μενού που βρίσκεται στην ενότητα " Εξερεύνηση ". Επιλέξτε " Δείτε περισσότερα " αν δεν το βλέπετε.
  3. Μεταβείτε στη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.
  4. Ποντίκι πάνω από τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να διαγράψετε και επιλέξτε τη σύνδεση " Επιλογές " που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
  5. Επιλέξτε " Διαγραφή αυτής της φωτογραφίας ".

Από το Facebook Mobile Site

Σημείωση: Προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος διαγραφής βίντεο από κινητή συσκευή, αλλά μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες.

  1. Σύνδεση στο κινητό ιστότοπο του Facebook.
  2. Πατήστε το " Μενού "

    που βρίσκεται στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
  3. Πατήστε " Φωτογραφίες ".
  4. Μεταβείτε στη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.
  5. Αγγίξτε το σύνδεσμο " Περισσότερες επιλογές ".
  6. Επιλέξτε " Επεξεργασία φωτογραφίας ".
  7. Επιλέξτε " Διαγραφή " και στη συνέχεια " Διαγραφή " για επιβεβαίωση.

Από το iPhone, το iPad ή το iPod Touch App

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και έπειτα πιέστε την επιλογή " Περισσότερα " στην κάτω δεξιά γωνία.
  2. Επιλέξτε το όνομά σας.
  3. Επιλέξτε " Φωτογραφίες ".
  4. Μεταβείτε στη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.
  5. Με την φωτογραφία που εμφανίζεται, αγγίξτε τις τρεις τελείες

    στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέξτε " Διαγραφή φωτογραφίας ".

Από την εφαρμογή Android

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και στη συνέχεια πατήστε το " Μενού "

    στην πάνω δεξιά γωνία.
  2. Επιλέξτε " Δείτε περισσότερα "> " Φωτογραφίες ".
  3. Επιλέξτε " Άλμπουμ " ή " Μεταφορτώσεις " στο επάνω μέρος της οθόνης.
  4. Μεταβείτε στη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, πατήστε για να την προβάλετε σε πλήρη οθόνη.
  5. Με την φωτογραφία που εμφανίζεται, αγγίξτε τις τρεις τελείες

    στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέξτε " Διαγραφή φωτογραφίας ".

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί η "Διαγραφή φωτογραφίας" δεν εμφανίζεται ως επιλογή για μένα;

Αν δεν έχετε ως επιλογή "Διαγραφή αυτής της φωτογραφίας", η φωτογραφία ανήκει σε άλλο άτομο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε την ετικέτα από τη φωτογραφία.