Απενεργοποιήστε την Προειδοποίηση ανακατεύθυνσης AutoDiscover στο Outlook 2016 για macOS

Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα στο Microsoft Outlook 2016 που αναφέρει κάτι παρόμοιο με:

Το Outlook ανακατευθύνθηκε στο διακομιστή Autodiscover-s.outlook.com για να λάβετε νέες ρυθμίσεις για το λογαριασμό σας. Θέλετε να επιτρέψετε σε αυτόν τον διακομιστή να διαμορφώσει τις ρυθμίσεις σας; // autodiscover-s.outlook.com/autodiscover/autodiscover.xml

Κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπεται μόνο εάν έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στην πηγή ή εάν σας ζητήσει ο διαχειριστής του Exchange.

Εάν βλέπετε αυτό το μήνυμα να εμφανίζεται πολύ και θέλετε να το απενεργοποιήσετε, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα.

  1. Από το Desktop / Finder, επιλέξτε " Go "> " Utilities ".
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή " Τερματικό ".
  3. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και πατήστε " Enter ".

    defaults write com.microsoft.Outlook TrustO365AutodiscoverRedirect -bool true